Folkekirkens IT » Ledige stillinger

2 it-medarbejdere til support og driftsopgaver i Folkekirkens It

Vi søger en 2 It-medarbejdere til support og drift opgaver, som kan indgå i nært samarbejde med resten af Folkekirkens It, brugere og leverandører.

Ansøgningsfrist: 8. juni 2018
Start: Snarest muligt
Såfremt du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte driftsleder Jakob de Stricker på telefon: 3334 3991 eller kontorchef Torben Stærgaard på telefon 7020 2585.

2 AC-medarbejdere til personregistrering i Folkekirkens It

Vi søger en 2 AC-medarbejdere til personregistrering til arbejde med at understøtte, sagsbehandle, formidle, undervise og udvikle den borgerlige personregistrering i Danmark

Ansøgningsfrist: 8. juni 2018
Start: Snarest muligt
Såfremt du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte leder af Personsupporten Lisbeth Melin Poulsen på telefon: 2444 1718 eller kontorchef Torben Stærgaard på telefon 7020 2585.

AC-medarbejder til forretningsudvikling i Folkekirkens It

Du vil blive en del af ’Forretningsudvikling’, der er en nyetableret enhed i Folkekirkens It. Enhedens opgaver er at udvikle og indstille løsningsskitser for nye brugerrettede it-løsninger til folkekirken.

Ansøgningsfrist: 8. juni 2018.
Start: Snarest muligt
Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Sofie Navntoft Pedersen på telefon: 3392 3916 eller kontorchef Torben Stærgaard på telefon 7020 2585.