Folkekirkens IT » Begravelse » Servicevinduer - Driftinfo

Orientering om drift

----------------

06-12-2019 kl. 10: Fejl i anmodninger er løst

Der kan igen indsendes anmodninger som normalt.

05-12-2019. kl 10.45 FEJL i anmodninger om begravelse og ligbrænding

Der er fejl i alle formularer deriblandt anmodninger om begravelse og ligbrænding. Det betyder, at borgere eller bedemænd ikke kan indsende eller udfylde en anmodning. KMD er i gang med at løse fejlen og vi skriver tilbage her på siden, når det er løst.

Fejl nu løst 22-08-2019 kl. 16.10

Der kan igen indtastes og indsendes anmodninger som normalt.

Fejl i anmodninger 22-08-2019 - der kan ikke tastes kommune eller kirkegård

Der er en fejl, der opstår i forbindelse med anmodninger, hvor der skal indtastes en kommune eller kirkegård. Der bliver arbejdet på en løsning.

Fejl indberettet 14-8-2019 - er nu løst

Der kan nu igen indsendes anmodninger som normalt.

14-8-2019 kl: 14.00 Fejl ved indsendelse af anmodninger om begravelse og ligbrænding

Der er fejl ved indsendelse af anmodninger. Vi arbejder på en løsning og melder tilbage her på siden, når det er løst. På www.borger.dk hvor der også kan tastes anmodninger, vil der blive lagt fejlbeskeder, således at anmeldere og bedemænd bliver informeret før deres indtastning.

Tidsrum, hvor server kan være nede kortvarigt

Den 3. tirsdag mellem kl. 21-23 i hver måned vil der være en kortvarig nedetid i forbindelse med opdateringer på server.

----------------

Husk at installere sidste nye Java version

Ved problemer med anvendelse af selvbetjeningen om begravelse/ligbrænding på www.borger.dk vær da venligst opmærksom, at have installeret sidst nye Java version, Internet Explorer version fra og med version 9 og deaktivér blokering for pop-up vinduer. Anvend evt. Chrome eller Safari som browser.

Evt. henvendelser til Capevo om den tekniske løsning sker for egen regning!